camcumgirls
Салат з кальмарами і перепелиними яйцями

Салат з кальмарами і перепелиними яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат з кальмарами і перепелиними яйцями

  • кальмари: 4 шт.
  • перепелині яйця: 10 шт.
  • болгарський перець: 1 шт.
  • огірки: 4 шт.
  • листовий салат за смаком
  • червона цибуля: 1 шт.
  • майонез: 3 ст. ложки
  • соєвий соус: 1 ст. ложка
  • лимонний сік: 1 ч. ложка
  • мед: 1 ч. ложка
  • сіль: за смаком

Як приготувати Салат з кальмарами і перепелиними яйцями

Готуємо так:

  1. Кальмари почистити, видалити тонку плівку і зварити в підкисленій лимонним соком воді до м’якості. Охолодити, нарізати кількцями або пів кільцями.
  2. Яйця зварити у підсоленій воді і розрізати на четвертинки. Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями. Перець та огірки помити і почистити і нарізати шматочками довільної форми. Салат помити і порвати руками.
  3. Змішати овочі, яйця та кальмари і злегка посолити.
  4. Майонез, соєвий соус, лимонний сік та мед змішати до однорідної маси і заправити нею салат.

* Кальмари треба класти в киплячу воду і готувати 2-3 хвилини, постійно перевіряючи їх готовність. Якщо кальмари переварити, вони стануть жорсткими. Та все ж і в цій ситуації можна зарадити – треба продовжувати варити кальмари 40-50 хвилин, а то й більше, і вони в результаті таки стануть м’якими.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал