
Салат з кальмарами і перепелиними яйцями
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Салат з кальмарами і перепелиними яйцями
- кальмари: 4 шт.
- перепелині яйця: 10 шт.
- болгарський перець: 1 шт.
- огірки: 4 шт.
- листовий салат за смаком
- червона цибуля: 1 шт.
- майонез: 3 ст. ложки
- соєвий соус: 1 ст. ложка
- лимонний сік: 1 ч. ложка
- мед: 1 ч. ложка
- сіль: за смаком
Як приготувати Салат з кальмарами і перепелиними яйцями
Готуємо так:
- Кальмари почистити, видалити тонку плівку і зварити в підкисленій лимонним соком воді до м’якості. Охолодити, нарізати кількцями або пів кільцями.
- Яйця зварити у підсоленій воді і розрізати на четвертинки. Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями. Перець та огірки помити і почистити і нарізати шматочками довільної форми. Салат помити і порвати руками.
- Змішати овочі, яйця та кальмари і злегка посолити.
- Майонез, соєвий соус, лимонний сік та мед змішати до однорідної маси і заправити нею салат.
* Кальмари треба класти в киплячу воду і готувати 2-3 хвилини, постійно перевіряючи їх готовність. Якщо кальмари переварити, вони стануть жорсткими. Та все ж і в цій ситуації можна зарадити – треба продовжувати варити кальмари 40-50 хвилин, а то й більше, і вони в результаті таки стануть м’якими.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
-
Салат у банці
-
Салат з картоплі з черемшою
-
Салат до 8 березня «Весняний букет»
-
Салат з редиски і цвітної капусти