camcumgirls
Салат з капустою і чорносливом

Салат з капустою і чорносливом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат з капустою і чорносливом

  • солодкий червоний і зелений перець - по 0,5 шт.,
  • білокачанна капуста - 0,5 шт.,
  • чорнослив без кісточки - 100 г,
  • мариновані баклажани - 100 г,
  • яєчний жовток - 2 шт.,
  • майонез - 3 ст. ложки,
  • часник - 1 зубок,
  • сіль, кріп,
  • оливки і маслини для прикраси - по 5 шт.

Як приготувати Салат з капустою і чорносливом

1. Капусту, солодкий перець і баклажан наріжте тонкою соломкою.

2. Приготуйте заправку – розітріть жовтки, з’єднайте з майонезом і 2 ложками розсолу з під маринованих баклажан, додайте дрібно нарізаний кріп, збийте.

3. Овочі з’єднайте, посоліть, додайте оливки і маслини, заправте підготовленою заправкою. Прикрасьте шматочками перцю, оливками, маслинами і гілочкою кропу.

Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал