Салат з капусти і фруктів

Салат з капусти і фруктів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат з капусти і фруктів

  • капуста білокачанна - 200 г,
  • ківі - 1 шт.,
  • мандарин - 1 шт.,
  • мигдаль (подрібнений) - за смаком,
  • соняшникова олія - 3 ст. ложки,
  • гірчиця - 5 г,
  • мед - 1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат з капусти і фруктів

  1. Капусту нашаткуйте, посипте сіллю, перцем і розітріть руками до утворення соку.

  2. Мандарин почистіть від шкірки, плівки та зерняток, збережіть виділений сік.

  3. Для заправки салату, з’єднайте мед, соняшникову олію, гірчицю, додайте мандариновий сік, перемішайте. З’єднайте капусту і заправку.

  4. Додайте порізаний ківі і часточки мандарина, перемішайте і посипте меленим мигдалем.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал