Салат з капусти, яблук і винограду
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат з капусти, яблук і винограду
- капуста - 0,5 качана,
- яблука - 2 шт.,
- виноград - 150-200 г,
- зелень петрушки - кілька гілочок,
- олія - для заправки,
- лимонний сік і сіль - за смаком.
Як приготувати Салат з капусти, яблук і винограду
-
Капусту нашаткуйте, посоліть, помніть руками.
-
Яблука поріжте соломкою, полийте лимонним соком.
-
Виноград розріжте на половинки.
-
Подрібніть зелень петрушки.
-
Всі інгредієнти змішайте, заправте олією.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат з моцарелли «Веселка»
- Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями
- Салат “Яскраві моменти”
- Пісний салат з буряком та руколою
- Салат з кальмарами і перепелиними яйцями