
Салат з картоплею та беконом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат з картоплею та беконом
- картопля -5-6 шт.,
- бекон - 200 г,
- цибуля зелена -1 пучок,
- бульйон м'ясний -200-300 мл,
- оцет столовий - 1 ч. ложка,
- цибуля -1 шт.,
- гірчиця -1-1,5 ч ложки,
- сіль, перець за смаком.
Як приготувати Салат з картоплею та беконом
Готуємо так:
1. Картоплю зварити у шкірці, але слідкувати, щоб вона не розварилася. Тоді почистити та порізати.
2. Бекон порізати тонкими скибочками та обсмажити на сковороді без олії, щоб витопився жир, а бекон став хрустким.
3. Цибулю порізати та обсмажити на жирі від бекону (за потреби долати трошки олії).
4. Приготувати заправку для салату: у миску налити бульйон, оцет, додати гірчицю та сіль з перцем. Добре перемішати.
5. Полити картоплю заправкою та перемішати. Можливо, знадобиться трошки більше чи менше заправки – картопля має бути волога, але не плавати у заправці.
6. Покласти до картоплі бекон, смажену цибулю, перемішати та посипати зеленою цибулею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
М’ясна вирізка з інжиром в беконі
-
Здобні великодні віночки. Кулінарний рецепт
-
Шоколадний мус
-
Перець, запечений у вершках по-сербськи
-
Смузі з вівсянки і мигдалем