camcumgirls
Салат з картоплею та беконом

Салат з картоплею та беконом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат з картоплею та беконом

  • картопля -5-6 шт.,
  • бекон - 200 г,
  • цибуля зелена -1 пучок,
  • бульйон м'ясний -200-300 мл,
  • оцет столовий - 1 ч. ложка,
  • цибуля -1 шт.,
  • гірчиця -1-1,5 ч ложки,
  • сіль, перець за смаком.

Як приготувати Салат з картоплею та беконом

Готуємо так:
1. Картоплю зварити у шкірці, але слідкувати, щоб вона не розварилася. Тоді почистити та порізати.
2. Бекон порізати тонкими скибочками та обсмажити на сковороді без олії, щоб витопився жир, а бекон став хрустким.
3. Цибулю порізати та обсмажити на жирі від бекону (за потреби долати трошки олії).
4. Приготувати заправку для салату: у миску налити бульйон, оцет, додати гірчицю та сіль з перцем. Добре перемішати.
5. Полити картоплю заправкою та перемішати. Можливо, знадобиться трошки більше чи менше заправки – картопля має бути волога, але не плавати у заправці.
6. Покласти до картоплі бекон, смажену цибулю, перемішати та посипати зеленою цибулею.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал