Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»
- червоний болгарський перець - 2 шт.,
- огірок свіжий - 2 шт.,
- яйця варені - 3 шт.,
- стегенце куряче копчене - 1 шт.,
- рис (варений) - 0,5 склянки,
- майонез - 100 г,
- сметана - 100 г,
- часник - 1 зубець,
- сир - 80 г,
- сіль, петрушка, гілочка від винограду.
Як приготувати Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»
- Залишіть шматочок солодкого перцю для горобини і зрізаємо шматочки шкірки огірка, щоб вийшло 14 листочків і 2 стеблинки.
- Огірки, перець, варені яйця і стегенце наріжте кубиками. Рис відваріть.
- Зробіть заправку: майонез змішайте зі сметаною і часником. Всі інгредієнти перемішайте і заправте соусом.
- Сир натріть на дрібній тертці і посипте ним салат.
- Для прикраси: з солодкого перцю виріжте кружальця для горобини. З шкірки огірка виріжте листочки. Викладіть листочки на салат. Гроно горобини зробіть з гілочки винограду і кружечків з солодкого перцю.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат в помідорах
- Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
- Рибні «каштани»
- Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»
- Чорнослив, фарширований сиром