Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»

Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»

  • червоний болгарський перець - 2 шт.,
  • огірок свіжий - 2 шт.,
  • яйця варені - 3 шт.,
  • стегенце куряче копчене - 1 шт.,
  • рис (варений) - 0,5 склянки,
  • майонез - 100 г,
  • сметана - 100 г,
  • часник - 1 зубець,
  • сир - 80 г,
  • сіль, петрушка, гілочка від винограду.

Як приготувати Салат з копченою куркою «Гілочка горобини»

  1. Залишіть шматочок солодкого перцю для горобини і зрізаємо шматочки шкірки огірка, щоб вийшло 14 листочків і 2 стеблинки.
  2. Огірки, перець, варені яйця і стегенце наріжте кубиками. Рис відваріть.
  3. Зробіть заправку: майонез змішайте зі сметаною і часником. Всі інгредієнти перемішайте і заправте соусом.
  4. Сир натріть на дрібній тертці і посипте ним салат.
  5. Для прикраси: з солодкого перцю виріжте кружальця для горобини. З шкірки огірка виріжте листочки. Викладіть листочки на салат. Гроно горобини зробіть з гілочки винограду і кружечків з солодкого перцю.
Автор рецепту: Катерина Жмурко
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал