camcumgirls
Салат з копченою куркою «Любить – не любить»

Салат з копченою куркою «Любить – не любить»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Салат з копченою куркою «Любить – не любить»

  • картопля - 3 шт.,
  • копчена курка - 400 г,
  • мариновані печериці - 200 г,
  • перепелині яйця - 8-10 шт.,
  • солоні огірки - 2 шт.,
  • волоські горіхи - 100 г,
  • майонез, зелень.

Як приготувати Салат з копченою куркою «Любить – не любить»

  1. Картоплю відварити і натерти на крупній тертці. Курку, огірки і шампіньйони дрібно порізати. Волоські горіхи подрібнити.
  2. Салат викладати шарами, змащуючи майонезом: картопля, курка, печериці, волоські горіхи, огірки.
  3. Яйця розділити на половинки, жовток розкришити поверх салату, а білок викласти по краю тарілки. Прикрасити салат за бажанням: в даному випадку “сонечком” з половинки помідора і маслини.
Автор рецепту: Олена Голодюк, м.Володимир-Волинський
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал