Салат з копченою куркою «Любить – не любить»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Салат з копченою куркою «Любить – не любить»
- картопля - 3 шт.,
- копчена курка - 400 г,
- мариновані печериці - 200 г,
- перепелині яйця - 8-10 шт.,
- солоні огірки - 2 шт.,
- волоські горіхи - 100 г,
- майонез, зелень.
Як приготувати Салат з копченою куркою «Любить – не любить»
- Картоплю відварити і натерти на крупній тертці. Курку, огірки і шампіньйони дрібно порізати. Волоські горіхи подрібнити.
- Салат викладати шарами, змащуючи майонезом: картопля, курка, печериці, волоські горіхи, огірки.
- Яйця розділити на половинки, жовток розкришити поверх салату, а білок викласти по краю тарілки. Прикрасити салат за бажанням: в даному випадку “сонечком” з половинки помідора і маслини.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Печиво «Персики»
- Глінтвейн «Полум’я пристрасті»
- Морозиво «Чарівна казка Шехрезади»
- Салат зі зеленню «Весна»
- Цукерки «Тірамісу»