camcumgirls
Салат з куркою та шампіньйонами «Банкет»

Салат з куркою та шампіньйонами «Банкет»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з куркою та шампіньйонами «Банкет»

  • маслини - 200 г,
  • шампіньйони - 300 г,
  • цибулина - 1 шт.,
  • куряча грудка - 300 г,
  • свіжий огірок - 2 шт.,
  • твердий сир - 300 г,
  • кукурудза - 1 ст. ложка,
  • майонез, олія, сіль, перець, зелень петрушки.

Як приготувати Салат з куркою та шампіньйонами «Банкет»

  1. Маслини (150 г) і огірки нарізати середніми шматочками, гриби промити і розрізати на 6-8 частин, обсмажити з дрібно нарізаною цибулею на олії, курячу грудку відварити в підсоленій воді зі спеціями, дати охолонути і нарізати невеликими кубиками або тонкою соломкою, сир натерти на середній тертці.
  2. Всі продукти викласти шарами, кожен злегка перемазати майонезом: маслини; шампіньйони з цибулею; огірок; куряча грудка; твердий сир (покривати майонезом не треба).
  3. Поставити салат в холодне місце на 2-4 години, прикрасити і подавати на стіл.
Автор рецепту: Вишневська Лідія, м. Житомир
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Салат з куркою та шампіньйонами «Банкет»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал