Салат з курки та грибів «Метелик»

Салат з курки та грибів «Метелик»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат з курки та грибів «Метелик»

  • філе курки - 300 г,
  • гриби - 300 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • яйця - 4 шт.,
  • сир - 300 г,
  • майонез,
  • яйця, маслини, помідор, харчові барвники для оздоблення.

Як приготувати Салат з курки та грибів «Метелик»

  1. Філе відварити в підсоленій воді. Гриби обсмажити з цибулею. Яйця відварити. Все нарізати дрібно, сир і яйця потерти на тертці. Заправити майонезом. Викласти на блюдо у вигляді метелика.
  2. Прикрасити маслинами, дрібно нарізаними помідорами (перед цим вийняти серединку з насінням), тертим яєчним білком і жовтком. Харчовими барвниками підфарбувати білок.
Автор рецепту: Олена Коломієць
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал