Салат з курячого філе «Палітра»

Салат з курячого філе «Палітра»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Салат з курячого філе «Палітра»

  • картопля - 2 шт.,
  • куряче філе - 400 г,
  • яйця - 4 шт.,
  • гриби мариновані - 200 г,
  • морква - 2 шт.,
  • майонез.

Як приготувати Салат з курячого філе «Палітра»

  1. Для того щоб у «палітрі» був отвір, поставити на тарілку чарку і викладати салат шарами: картопля відварна, натерта на крупній тертці; половина вареної курки, нарізаної кубиками; мариновані гриби; жовтки, натерті на дрібній тертці; морква відварна, натерта на крупній тертці; половина курки – теж нарізана кубиками. Кожен шар промазати майонезом.
  2. Зверху викласти білок, натертий на дрібній тертці.
  3. Для «фарб» використовувати: варену моркву, варений буряк, білок, пофарбований у заварці, буряковому соку, можна використовувати будь-які фрукти і овочі, які є в холодильнику або ж харчові барвники. У якості «кистей» використовувати соломку.

На фото син Катерини – Тимурчик.

Автор рецепту: Катерина Жмурко
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал