Салат з курячого філе «Палітра»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Салат з курячого філе «Палітра»
- картопля - 2 шт.,
- куряче філе - 400 г,
- яйця - 4 шт.,
- гриби мариновані - 200 г,
- морква - 2 шт.,
- майонез.
Як приготувати Салат з курячого філе «Палітра»
- Для того щоб у «палітрі» був отвір, поставити на тарілку чарку і викладати салат шарами: картопля відварна, натерта на крупній тертці; половина вареної курки, нарізаної кубиками; мариновані гриби; жовтки, натерті на дрібній тертці; морква відварна, натерта на крупній тертці; половина курки – теж нарізана кубиками. Кожен шар промазати майонезом.
- Зверху викласти білок, натертий на дрібній тертці.
- Для «фарб» використовувати: варену моркву, варений буряк, білок, пофарбований у заварці, буряковому соку, можна використовувати будь-які фрукти і овочі, які є в холодильнику або ж харчові барвники. У якості «кистей» використовувати соломку.
На фото син Катерини – Тимурчик.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Шоколадний мус шантільї
- Лінива томатна заготовка
- Пшоняна каша з гарбузом
- Фарширований гарбуз «Карета для Попелюшки»
- Рулет зі шинкою та сиром