Салат з курячим філе, апельсином і ківі

Салат з курячим філе, апельсином і ківі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з курячим філе, апельсином і ківі

  • куряче філе (варене) - 1 шт.,
  • цибуля (червона) - 1 шт.,
  • ківі - 2 шт.,
  • помідор (великий) - 1 шт.,
  • апельсин - 1 шт.,
  • салат - 0,5 качана,
  • олія - 3 ст. ложки,
  • винний оцет (білий) - 1 ст. ложка,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Салат з курячим філе, апельсином і ківі

  1. Червону цибулю поріжте тонкими кільцями і замаринуйте в суміші олії, винного оцту, цукру і такої кількості солі, якої буде потрібно для салату. Цибулю злегка помніть руками і залиште на кілька хвилин.

  2. Ківі очистіть від шкірки і наріжте впоперек тонкими скибочками. Помідор наріжте скибками, а почищену м’якоть апельсину – кубиками.

  3. Куряче філе наріжте впоперек волокон на шматочки товщиною приблизно 1 см.

  4. Листя салату вимийте, обсушіть і порвіть руками на шматки.

  5. Всі інгредієнти перекладіть у великий салатник. Червону мариновану цибулю відіжміть і додайте в салат, перемішайте. Заправте салат маринадом і викладіть на плоску тарілку.  

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал