Салат з квашеною капустою

Салат з квашеною капустою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Салат з квашеною капустою

  • квашена капуста: 200 г
  • шампіньйони: 200 г
  • картопля: 4 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • зелень петрушки: півпучка
  • зелень кропу: півпучка
  • олія: 2 ст. ложк.
  • цукор: 1 ч. ложка
  • лимонний сік: 1 ч. ложка
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Салат з квашеною капустою

Готуємо так:

  1. Картоплю почистити, помити і зварити до готовності в підсоленій воді, дати остигнути.
  2. Шампіньйони помити, покласти в каструлю та залити гарячою водою так, щоб вона лише трохи покривала гриби. Додати в каструлю трохи лимонного соку та варити шампіньйони до готовності.
  3. Цибулю почистити, помити і нарізати тонкими півкружальцями. Картоплю почистити і порізати кубиками. Зварені та охолоджені гриби нарізати тонкими пластинками. Квашену капусту подрібнити. Хвойные растения Львов
  4. Змішати всі інгредієнти салату в глибокій мисці. Зелень петрушки та кропу помити і подрібнити. Заправити салат цукром, посолити і поперчити за смаком. Додати олію і ретельно перемішати. Подавати до столу , оздобивши подрібненою зеленню.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат з квашеною капустою

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал