
Салат з квасолею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Салат з квасолею
- квасоля -150 г.,
- болгарський перець -2 шт.,
- цибуля червона -1/2 шт.,
- петрушка -1 пучок
- селера -2 стебла
- сіль, перець.
Як приготувати Салат з квасолею
Готуємо так:
Квасолю замочити на ніч, на наступний день зварити. Болгарські перці (краще взяти різних кольорів) порізати кубиками. Селеру, цибулю та петрушку порізати. Усе змішати, посолити.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Суничне варення
-
Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
-
Риба, тушкована з томатами і чорносливом
-
Куряче суфле з горошком
-
Цибуля, фарширована сиром і беконом