Салат з квасолі «Миттєвий»

Салат з квасолі «Миттєвий»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Салат з квасолі «Миттєвий»

  • червона квасоля у власному соку - 1 банка,
  • мариновані печериці (порізані) - 1 банка,
  • житні сухарики - 1 пачка,
  • майонез для заправки
  • чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Салат з квасолі «Миттєвий»

  1. Квасолю і печериці відцідіть від рідини.
  2. Змішайте квасолю, сухарики та печериці.
  3. Заправте майонезом і поперчіть.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Відповіді до Салат з квасолі «Миттєвий»

  1. Салат отличный, ничего не хочу в нем исправлять он очень вкусный и сытный. Единственное замечание, так это то, что сухарики продукт довольно вредный, но я не смотря на вредность сама их очень люблю. Салат можно спокойно ставить на стол даже для гостей, так он вкуснейший, а украсить его можно зеленью и фигурными овощами.

    • За бажанням, у салат можна додати домашні сухарики, приправлені спеціями та пропущеним через прес часником.

      • А от мені наприклад здається, що салат можна взагалі приготувати без сухариків, а щодо часнику, то я з вами, Галина, цілком згодна, він надасть салату неповторної пікантності. Я б іще майонез замінила би на олію, я взагалі стараюсь його не використовувати у їжу, ну то це, як кажуть, хто як полюбляє.

  2. Cпробувала взяти неконсервовану фасоль. Купила на ринку та зварила її так, щоб вона не була перевареною і виглядала наче “жива”. Вийшло не менш смачно. А також печериці замінювала декілька раз на лисички та на асорті грибів. Більш за все сподобалося асорті. Рецептик легкий і смачний. Швидко готується та швидко все з’їдається!

  3. Я теж фасолю відварила, додала смажені шампіньйони з цибулею, варене куряче мясо.Свекрусі сподобався.Я в зачоті.Дякую за рецепт

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал