Салат з макаронів з язиком

Салат з макаронів з язиком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Салат з макаронів з язиком

  • макарони (різнокольорові спіралі): 250 г
  • телячий язик: 1 шт.
  • зелений горошок: 1 банка
  • болгарський перець: 1 шт.
  • чорний перець горошком: 3-4 шт.
  • лавровий лист: 1 шт.
  • майонез та сіль: за смаком

Як приготувати Салат з макаронів з язиком

Готуємо так:

  1. Язик помити, покласти в каструлю з гарячою підсоленою водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 2,5-3 години. За півгодини до закінчення приготування додати чорний перець горошком та лавровий лист. Варений язик охолодити, почистити від шкіри і нарізати невеликими кубиками.
  2. Макарони зварити згідно з інструкцією на упакуванні. З зеленого горошку злити рідину. Болгарський перець помити, почистити і нарізати невеликими кубиками.
  3. З’єднати варений язик, макарони, зелений горошок та болгарський перець. Посолити за смаком, заправити майонезом і покласти салат на годину-півтори у холодильник, щоб настоявся. Жіночі туфлі Львів

* Готовність язика можна перевірити, проколюючи його виделкою: якщо вона входить легко, значить язик вже варений.

* З вареного язика легше зняти шкірку, якщо гарячий язик покласти на 1-2 хвилини в холодну воду.

* Готуючи язик, можна додати в воду коріння: цибулю, моркву, петрушку, пастернак, а також зелень та прянощі за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал