Салат з маринованими артишоками

Салат з маринованими артишоками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат з маринованими артишоками

  • артишоки мариновані – 1 банка,
  • рисова вермішель – 50 г,
  • помідори – 1-2 шт.,
  • оливки та маслини – 20 шт.,
  • соєвий соус – 3-4 ст. ложки,
  • часник – 1 зубчик,
  • рукола – півпучка,
  • кедрові горішки, лимонний сік, сіль та свіжомелений чорний перець – за смаком.

Як приготувати Салат з маринованими артишоками

Готуємо так:

1. Зварити рисову вермішель згідно з інструкцією на упакуванні і промити холодною водою.

2. Помідори, оливки та маслини порізати, часник почистити і пропустити через часникодавку, руколу промити й обсушити, кедрові горішки підсмажити на сухій сковороді. Котли на тверде паливо Львів.

3. Приготувати заправку: маринад з артишоків (3-4 ст. ложки) змішати з соєвим соусом, лимонним соком, часником, посолити та поперчити за смаком.

4. Змішати помідори, оливки, маслини, руколу, артишоки, вермішель і залити заправкою. Перед подачею до столу посипати салат кедровими горішками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал