camcumgirls
Салат з маринованими крабовими паличками і цибулею

Салат з маринованими крабовими паличками і цибулею

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Легкий аромат і приємний смак, а також унікальні властивості конопляної олії дозволяють використовувати її в кулінарії. Вона ідеально підходить для заправки салатів!

Інгредієнти для приготування: Салат з маринованими крабовими паличками і цибулею

  • крабові палички -200 г,
  • червона цибуля -2 шт.,
  • рожевий перець горошком - -1 ч. ложка,
  • рожевий і чорний свіжомелений перець,
  • оливкова олія -2 ст. ложки,
  • конопляна олія ТМ ECO OLIO -2 ст. ложки,
  • зелень петрушки для прикраси,
  • оцет для маринаду.

Як приготувати Салат з маринованими крабовими паличками і цибулею

  1. Крабові палички поріжте тонкими смужками. Покладіть в глибоку миску. конопляна олія
  2. Поріжте півкільцями цибулю і додайте до крабових паличок.
  3. Розведіть оцет з водою за смаком і налийте в миску, щоб цибуля і палички повністю покрилися оцтовим розчином. Залиште маринуватися на 2-3 години.
  4. Крабові палички і цибулю викладіть в салатницю, додайте перець, оливковою та конопляною олією. Прикрасьте петрушкою.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал