Салат з моцарелли «Веселка»

Салат з моцарелли «Веселка»

Салат з моцарелли «Веселка»
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Рівень складності: Легко

Цінова категорія: Доступно

Кількість порцій: 2

Смачно та красиво

Інгредієнти для приготування: Салат з моцарелли «Веселка»

  • моцарелла з коров'ячого молока - 125 г,
  • молоко - 300-400 мл,
  • листочки базиліка - за смаком,
  • слабосоленая сьомга - 80-120 г,
  • рукола (або польовий салат) - 100 г,
  • помідори черрі - 10-14 шт.
  • Для салатної заправки:
  • апельсиновий сік - 200 мл,
  • імбир - невеликий шматочок,
  • гірчиця - 0,5 ч. ложки,
  • мед - 1 ч. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • оливкова олія і бальзамічний оцет - за смаком.

Як приготувати Салат з моцарелли «Веселка»

  1. Молоко добре нагрійте, але не кип’ятіть. Залийте моцарелу молоком і залиште на 10-15 хвилин. Потім викладіть моцарелу на харчову плівку і розкатайте качалкою в пласт товщиною 3 мм. Зверху викладіть листочки базиліку, потім порізану сьомгу і загорніть в рулет, щільно притискаючи. Рулет загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на кілька годин.

  2. Приготуйте салатну заправку. Імбир поріжте. Апельсиновий сік з імбиром доведіть до кипіння та дочекайтеся коли рідина наполовину википить. Шматочки імбиру викиньте. Потім додайте гірчицю і мед, перемішайте. Додайте за смаком сіль, перець, оливкову олію і бальзамічний оцет.

  3. Руколу або польовий салат помийте, помідори черрі розріжте навпіл. Заправте салат приготовленою заправкою. Зверху викладіть рулетики.

     З начинкою для рулетиків з моцарелли можна пофантазувати. Як варіант начинку можна приготувати з песто і шинкою.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера: Встановити
Категорія: Весняні салати, Закуски, Кулінарні рецепти з фото, Рецепти салатів | Мітки: , , , , ,
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендуємо приготувати: