Салат  “З Новим 2015 роком!”

Салат “З Новим 2015 роком!”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат “З Новим 2015 роком!”

  • куряче філе : 400 г.
  • консервовані ананаси: 100 г.
  • мариновані шампіньйони : 200 г.
  • твердий сир : 150 г.
  • варені курячі яйця : 5 шт.
  • варені перепелині яйця: 6 шт.
  • червоний солодкий перець : ¼ шт.
  • варена морква : 1 шт.
  • майонез: 250 г.
  • сік червоної капусти

Як приготувати Салат “З Новим 2015 роком!”

Готуємо так:

  1. Філе відварити у підсоленій воді, нарізати кубиками. Ананаси та сир теж нарізати кубиками, гриби пластинами.
  2. Викласти салат на велике блюдо у вигляді кола у такій послідовності, змазуючи кожен шар майонезом: філе-ананаси-гриби-сир.
  3. Курячі білки та жовтки натерти на дрібній тертці окремо та покласти нарізно. Білки зафарбувати соком червоної капусти та викласти на верхню частину салату, жовтки на нижню.
  4. Перепелині яйця розрізати навпіл, рівномірно розподілити їх по колу салату – це буде циферблат. З червоного перцю вирізати цифри, розмістити їх на поверхні яєць. Годинникові стрілки зробити з вареної моркви.

Господині на замітку

Салат не варто солити, бо від цього втрачається смак ананасів

Автор рецепту: Ірина Поліщук, м. Київ
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал