Салат з оселедцем, овочами і яблуками

Салат з оселедцем, овочами і яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Салат з оселедцем, овочами і яблуками

  • оселедець - 0,5 шт.,
  • яйця - 3 шт.,
  • яблука - 2 шт.,
  • картопля - 4 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля (фіолетова) - 1 шт.,
  • майонез - 200 г,
  • зелень кропу - 0,5 пучка,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • лимонний сік - 1 ст. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат з оселедцем, овочами і яблуками

  1. У злегка підсоленій воді відваріть до готовності яйця, картоплю в мундирах і моркву. Овочі та яйця остудіть, почистіть і поріжте дрібними кубиками.

  2. Яблука і цибулю очистіть. Яблука поріжте кубиками (такими ж за розміром, як кубики картоплі), полийте їх лимонним соком. Фіолетовуцибулю подрібніть. Філе оселедця також поріжте дрібними кубиками. Зелень петрушки і кропу помийте і подрібніть.

  3. Всі інгредієнти з’єднайте, заправте майонезом, поперчіть і перемішайте. Перед подачею поставте салат у холодильник на 30 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал