
Салат з печеними помідорами та фетою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Салат з печеними помідорами та фетою
- помідори чері: 10 шт.
- щавель: пів пучка
- фета: 2-3 ст. ложки
- зелень: пів пучка
- квасоля консервована: 1 банка
- італійські трави, сіль: за смаком
- оливкова олія: для заправки
- кунжутне насіння: 1 ст. ложка
Як приготувати Салат з печеними помідорами та фетою
Готуємо так:
- Помідори покласти в духовку запікатися на 10-15 хв. Фету змішати з порізаною зеленню, квасолею, помитим щавлем. Додати помідори, заправити оливковою олією, посолити, посипати кунжутним насіння.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат “Хрумтик”
-
Салат “Вальдорф”
-
Салат «Струнка талія»
-
Салат з пекінської капусти з огірком і яйцями
-
Овочевий салат з броколі