Салат з печеними помідорами та фетою

Салат з печеними помідорами та фетою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з печеними помідорами та фетою

  • помідори чері: 10 шт.
  • щавель: пів пучка
  • фета: 2-3 ст. ложки
  • зелень: пів пучка
  • квасоля консервована: 1 банка
  • італійські трави, сіль: за смаком
  • оливкова олія: для заправки
  • кунжутне насіння: 1 ст. ложка

Як приготувати Салат з печеними помідорами та фетою

Готуємо так:

  1. Помідори покласти в духовку запікатися на 10-15 хв. Фету змішати з порізаною зеленню, квасолею, помитим щавлем. Додати помідори, заправити оливковою олією, посолити, посипати кунжутним насіння.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал