Салат з помідорами і баклажанами

Салат з помідорами і баклажанами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат з помідорами і баклажанами

  • баклажани - 2 шт.,
  • яйця - 2 шт.,
  • помідори - 3-4 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • майонез - для заправки.

Як приготувати Салат з помідорами і баклажанами

  1. Баклажани наріжте півкільцями, посипте сіллю і залиште на 10-15 хвилин. Через зазначений час злийте сік, баклажани злегка відіжміть.

  2. Збийте яйця, приправивши сіллю і перцем. У яєчну суміш покладіть баклажани, перемішайте.

  3. Викладіть баклажани на змащену олією сковороду і підсмажте до рум’янцю. Обсмажені баклажани викладіть в салатник.

  4. Помідори наріжте великими (або середніми) скибками. Цибулю поріжте півкільцями. Подрібніть зелень петрушки.

  5. Заправте салат майонезом, перемішайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал