camcumgirls
Салат з редькою і ковбасою

Салат з редькою і ковбасою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат з редькою і ковбасою

  • редька: 1 шт.
  • ковбаса копчена: 150 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • яйця варені: 2 шт.
  • лавровий лист: 1 шт.
  • олія рослинна (для смаження): 1 ст. ложка
  • подрібнена зелень, майонез, сіль і перець за смаком300 г.

Як приготувати Салат з редькою і ковбасою

Готуємо так:

  1. Цибулю порізати дрібними кубиками або півкільцями, обсмажити у розігрітій олії до золотистого кольору, злегка посоливши і додавши лавровий лист. З готової цибулі вийняти лавровий лист.
  2. Редьку потерти на великій тертці або порізати тонкою соломкою, ковбасу – тонкою соломкою, яйця – кубиками або соломкою. Зелень подрібнити.
  3. Всі інгредієнти змішати (залишивши частину зелені для прикрашання), посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом.
  4. Перекласти готовий салат у салатницю і прикрасити зеленню.

 

  • Щоб позбутися гіркуватого присмаку редьки, її слід потерти чи порізати, посолити і залишити на декілька хвилин, щоб вона пустила сік і зм’якла. Потім редьку слід добре відтиснути, після чого можна додавати її у салат.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал