Салат “З сонячних берегів”

Салат “З сонячних берегів”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “З сонячних берегів”

  • куряча грудка: 1 шт.
  • лимонний сік: 1 ст. ложка
  • соєвий соус: 1 ст. ложка
  • приправа "Каррі": за смаком
  • рослинна олія: 1-2 ст. ложки
  • часник: 1 маленький зубчик
  • ріпчаста цибуля: 1 шт.
  • шампіньйони: 200 г
  • ананаси консервовані: 2-3 кружальця
  • суміш горіхів: 50 г
  • маслини: за смаком

Як приготувати Салат “З сонячних берегів”

Готуємо так:

  1. Курячу грудку помити, замаринувати в суміші з лимонного соку, соєвого соусу, спецій “Каррі”, солі протягом 20 хвилин. Тим часом в рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, додати до неї порізані шампіньйони і тушкувати хвилин 10-15.
  2. Замариновану грудку порізати тонкими смужками, обсмажити в невеликій кількості олії протягом 20 хвилин. Ананас порізати невеликими кубиками. Маслини розрізати навпіл або кільцями. Горіхи потовкти, але не дуже дрібно, а так, щоб  у складі салат вони все ж відчувалися.
  3. Всі підготовлені інгредієнти перемішати. Заправити невеликою кількістю майонезу, додати вичавлений часник. Прикрасити зеленю та шматками ананасу.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Салат “З сонячних берегів”

  1. Дуже смачненький салат! Я зробив його до святкового столу, коли у мене і у дружини була річниця весілля! Хочу добавити, що можна добавити ще трішки кукурудзи, вона дасть страві такого приємного смаку. І дуже смачним буде цей салат з твердим сиром! Поріжте його кубиками! Дуже вдячний цьому сайту за величезну кількість рецептів! Тепер і я, зможу здивувати жінку!

  2. Очень понравился этот салат. Вообще курица с ананасом сочетание очень вкусное, но и если добавить шампиньоны, именно жареные или тушеные, а не консервированные, это придает салату изюминку. Салатик очень легкий и вкусный. делаем его на праздники постоянно, гостям всем нравится, спрашивают рецепт. Вот только я не всегда маслины в него кладу.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал