Салат з сирокопченим м’ясом та грибами

Салат з сирокопченим м’ясом та грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Салат з сирокопченим м’ясом та грибами

  • мариновані шампіньйони: 200 г.
  • сирокопчене м'ясо : 150 г.
  • помідор: 1 шт.
  • зелений салат: пів пучка
  • кедрові горішки: 2 ст. ложки
  • оливкова олія : 4 ст. ложки
  • лимонний сік : 1 ст. ложка
  • біле сухе вино : 1 ст. ложка
  • чорний мелений перець та сіль за смаком, зелень кропу для оздоблення :

Як приготувати Салат з сирокопченим м’ясом та грибами

Готуємо так:

  1. Листя салату помити, обсушити і порвати руками на шматочки середнього розміру. Помідор помити й нарізати невеликими кубиками. Кедрові горішки злегка обсмажити на сухій сковороді без олії. Сирокопчене м’ясо нарізати брусочками.
  2. Для приготування заправки з’єднати оливкову олію, лимонний сік та біле сухе вино, додати сіль та чорний мелений перець і добре збити масу до однорідності.
  3. Листя салату розкласти на тарілці. Зверху викласти помідор, гриби та м’ясо. Полити салат заправкою, посипати кедровими горішками і оздобити зеленню кропу.

* Краще брати мариновані шампіньйони маленького розміру. Якщо гриби досить великі, їх потрібно розрізати на дві або й на чотири частини.

* Також до цього салату можна додати стручки консервованої кукурудзи.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал