Салат з сиром та виноградом «Французький»

Салат з сиром та виноградом «Французький»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат з сиром та виноградом «Французький»

  • салат - 1 качан,
  • селера з корінням - 1 пучок,
  • консервована червона квасоля - 1 банка,
  • сир камамбер - 150 г,
  • голландський сир - 150 г,
  • виноград (білий) - 300 г,
  • червоний винний оцет - 2 ст. ложки,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • оливкова олія - 4 ст. ложки,
  • чорний мелений перець і сіль - за смаком.

Як приготувати Салат з сиром та виноградом «Французький»

  1. Корінь селери очистіть і поріжте тонкими скибочками. Квасолю відкиньте на друшляк, дайте стекти рідині. Сир поріжте дрібними кубиками. Виноградини розріжте навпіл і обережно видаліть кісточки. Перемішайте підготовані інгредієнти.

  2. Приготуйте заправку. Для цього змішайте оцет, гірчицю, сіль і перець, збийте вінчиком і влийте в заправку олію.

  3. Застеліть тарілку листям салату, зверху покладіть підготовлені продукти, полийте заправкою і посипте подрібненою зеленню селери.

     Салат

Автор рецепту: Світлана Багаєва, м. Донецьк
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал