Салат з цвітної капусти з морквою

Салат з цвітної капусти з морквою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат з цвітної капусти з морквою

  • цвітна капуста - 250 г,
  • морква - 300 г,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • оцет (столовий або яблучний) - 25-30 г,
  • соняшникова олія (нерафінована) - 80 г,
  • сіль - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Салат з цвітної капусти з морквою

  1. Цвітну капусту розберіть на суцвіття, опустіть в киплячу, підсолену воду і варіть 5-10 хвилин. Відкиньте капусту на друшляк і остудіть.

  2. Моркву потріть на тертці для приготування корейської моркви. Петрушку дрібно поріжте.

  3. У глибокій мисці перемішайте зелень з морквою. Додайте остиглу цвітну капусту. Посоліть, додайте оцет і олію, перемішайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал