
Салат з тунцем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат з тунцем
- макарони - 400 г,
- консервований тунець - 200 г,
- помідори - 2-3 шт.,
- зелені оливки - 20 шт.,
- маслини - 20 шт.,
- лимонний сік - 2-3 ст. ложки,
- каперси - 1 ст. ложка,
- сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Салат з тунцем
-
Макарони зварити до готовності, згідно з інструкцією на упакуванні та відкинути на друшляк.
-
Помідори помити та порізати дрібними кубиками. Маслини розрізати навпіл, каперси подрібнити. Розділити консервовану рибу на невеликі шматочки. Каталог кухонь Львів
-
Змішати в салатниці макарони, помідори, каперси, маслини та оливки, додати тунця, заправити салат лимонним соком та олією з консервованого тунця.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рецепт домашнього квасу
-
Рулет зі сала
-
Яєчний лікер
-
Запіканка зі спагеті з шпинатом і сиром
-
Новорічний салат «Немо»