Салат  з тунцем

Салат з тунцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат з тунцем

  • макарони - 400 г,
  • консервований тунець - 200 г,
  • помідори - 2-3 шт.,
  • зелені оливки - 20 шт.,
  • маслини - 20 шт.,
  • лимонний сік - 2-3 ст. ложки,
  • каперси - 1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат з тунцем

  1. Макарони зварити до готовності, згідно з інструкцією на упакуванні та відкинути на друшляк.

  2. Помідори помити та порізати дрібними кубиками. Маслини розрізати навпіл, каперси подрібнити. Розділити консервовану рибу на невеликі шматочки. Каталог кухонь Львів

  3. Змішати в салатниці макарони, помідори, каперси, маслини та оливки, додати тунця, заправити салат лимонним соком та олією з консервованого тунця.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал