camcumgirls
Салат з яблуком, морквою та селерою

Салат з яблуком, морквою та селерою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат з яблуком, морквою та селерою

  • селера -2 стебла,
  • яблуко -1 шт.,
  • морква -2 шт.,
  • біла цибуля -1/2 шт.,
  • сіль, перець
  • оливкова олія -1 ст.л.,
  • гірчична олія -1 ст.л.

Як приготувати Салат з яблуком, морквою та селерою

Готуємо так:
Селеру та яблука порізати кубиками, цибулю навіпкільцями, моркву натерти на тертці. Усе змішати, посолити, поперчити, заправити оливковою та гірчичною олією.

mustard
Гірчична олія надасть салату пікантного смаку. Вона не гірчить і допомагає розкрити смакові якості продуктів. До речі, гірчична олія використовується не лише для заправки салатів – її додають у супи, випічку, рибні страви. Широко використовується ця олія у французькій кухні.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал