Салат з яблуком, морквою та селерою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат з яблуком, морквою та селерою
- селера -2 стебла,
- яблуко -1 шт.,
- морква -2 шт.,
- біла цибуля -1/2 шт.,
- сіль, перець
- оливкова олія -1 ст.л.,
- гірчична олія -1 ст.л.
Як приготувати Салат з яблуком, морквою та селерою
Готуємо так:
Селеру та яблука порізати кубиками, цибулю навіпкільцями, моркву натерти на тертці. Усе змішати, посолити, поперчити, заправити оливковою та гірчичною олією.
Гірчична олія надасть салату пікантного смаку. Вона не гірчить і допомагає розкрити смакові якості продуктів. До речі, гірчична олія використовується не лише для заправки салатів – її додають у супи, випічку, рибні страви. Широко використовується ця олія у французькій кухні.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат овчарський
- Картопляні гнізда з грибами
- Яблучно-сирний пиріг
- Салат з шинки з квашеною капустою
- Рибні шашлички. Кулінарний рецепт