Салат з яловичиною та сухофруктами

Салат з яловичиною та сухофруктами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 4
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Салат з яловичиною та сухофруктами

  • яловичина: 400 г.
  • яйця: 5 шт.
  • морква: 3 шт.
  • чорнослив: 100-150 г
  • курага: жменя
  • волоські горіхи: жменя
  • майонез: для заправки
  • часник: 2 зубчики
  • сіль, перець: за смаком

Як приготувати Салат з яловичиною та сухофруктами

Готуємо так:

  1. Зварити яловичину, моркву та яйця, охолодити. М’ясо та яйця порізати, моркву натерти на тертці.
  2. Чорнослив та курагу замочити в теплій воді на 5 хвилин, потім порізати. Горіхи порізати, часник пропустити через прес.
  3. Усі інгредієнти змішати, посолити, поперчити, заправити майонезом.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал