Салат “За грибами!”

Салат “За грибами!”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат “За грибами!”

  • куряче філе : 200 г.
  • морква: 2 шт.
  • горошок: 1 банка
  • яйця: 3 шт.
  • плавлений сирок: 1 пачка
  • гриби консервовані: 1 банка
  • петрушка для оздоблення, майонез за смаком, сіль, перець за смаком

Як приготувати Салат “За грибами!”

Готуємо так:

  1. Філе зварити, порізати на невеликі шматочки. Моркву зварити, почистити, натерти. Яйця зварити, натерти на терку. Сирок натерти.
  2. В прозору салатницю викладати шарами: куряче філе, морква, горошок, яйця, сирок плавлений, гриби. Кожен шар солити, перчити, змащувати майонезом. Зверху полити майонезом та прикрасити петрушкою.

 

Автор рецепту: Бойко Ірина, м. Львів.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал