Салат «Зелений»

Салат «Зелений»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Зелений»

  • ківі - 2-3 шт.,
  • диня (зелена) - кілька скибочок,
  • виноград (зелений) - 1-2 склянки,
  • мед і апельсиновий сік - для заправки,
  • апельсинова цедра - для посипання,
  • м'ята - для оздоблення.

Як приготувати Салат «Зелений»

  1. Ківі поріжте кубиками.

  2. Диню розріжте навпіл, видаліть насіння, спеціальною виїмкою виріжте з м’якоті кульки.

  3. Змішайте ківі, диню і виноград.

  4. Змішайте мед і апельсиновий сік.

  5. Заправте салат приготованою заправкою, посипте тертою апельсиновою цедрою і прикрасьте м’ятою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал