Салат-желе закусочний
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Салат-желе закусочний
- морква: 200 г.
- зелений горошок: 200 г.
- картопля: 350 г.
- шинка: 200 г
- лимонний сік, сіль, перець : за смаком
- Яблука: 100 г.
- майонез: 5 ст. ложок
- сметана: 2 ст. ложки
- бульйон: 250 г
- яйця: 5 шт.
- желатин: 20 г
Як приготувати Салат-желе закусочний
Готуємо так:
- Яйця зварити на круто, очистити. Нарізані кубиками овочі зварити, остудити. Яблуко нарізати і збризнути лимонним соком. Змішати овочі , горошок і яблуко у мисці.
- Приготувати соус: змішати майонез, сметану, гірчицю, сіль, перець. Змішати соус з овочами.
- У 250 г бульйону розвести желатин, нагріти, але не кип’ятити, остудити. Бульйон додати до салату, перемішати. Вистелити форму харчовою плівкою, викласти половину салату. У середині в один ряд розмістити цілі варені яйця. Викласти другу частину салату. Накрити все плівкою. Поставити на ніч у холодильник.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат-желе закусочний
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я готовила это блюдо на свой день рождения, так как очень хотелось удивить гостей, и если честно то мне это удалось, этот салат очень вкусный, советую попробовать, готовится легко, только я не добавляла яблоки( просто их у меня не оказалось), но и без яблок он получился нежным и вкусным.