Салат-желе закусочний

Салат-желе закусочний

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Салат-желе закусочний

  • морква: 200 г.
  • зелений горошок: 200 г.
  • картопля: 350 г.
  • шинка: 200 г
  • лимонний сік, сіль, перець : за смаком
  • Яблука: 100 г.
  • майонез: 5 ст. ложок
  • сметана: 2 ст. ложки
  • бульйон: 250 г
  • яйця: 5 шт.
  • желатин: 20 г

Як приготувати Салат-желе закусочний

Готуємо так:

  1. Яйця зварити на круто, очистити. Нарізані кубиками овочі зварити,  остудити. Яблуко нарізати  і збризнути лимонним соком. Змішати овочі , горошок і яблуко у мисці.
  2. Приготувати соус: змішати майонез, сметану, гірчицю, сіль, перець. Змішати соус з овочами.
  3. У 250 г бульйону розвести желатин, нагріти, але не кип’ятити, остудити. Бульйон додати до салату, перемішати. Вистелити форму харчовою плівкою, викласти половину салату. У середині в один ряд розмістити цілі варені яйця. Викласти другу частину салату. Накрити все плівкою. Поставити на ніч у холодильник. 

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат-желе закусочний

  1. Я готовила это блюдо на свой день рождения, так как очень хотелось удивить гостей, и если честно то мне это удалось, этот салат очень вкусный, советую попробовать, готовится легко, только я не добавляла яблоки( просто их у меня не оказалось), но и без яблок он получился нежным и вкусным.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал