Салат зі селери з яйцем і горіхами

Салат зі селери з яйцем і горіхами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат зі селери з яйцем і горіхами

  • корінь селери - 1 шт.,
  • яйця (варені) - 2 шт.,
  • волоські горіхи - 40 г,
  • яблуко - 1 шт.,
  • червона цибуля - 0,5 шт.,
  • листя салату - 1 качан,
  • зелень кропу - кілька гілочок,
  • домашній майонез - 4 ч. ложки,
  • білий винний оцет - 1 ч. ложка,
  • зерниста гірчиця - 2 ч. ложки.

Як приготувати Салат зі селери з яйцем і горіхами

  1. Селеру і яблуко почистіть і поріжте соломкою. Цибулю поріжте півкільцями. Яйця поріжте часточками.

  2. Приготуйте заправку. Змішайте майонез, оцет і гірчицю.

  3. Листя салату порвіть руками, полийте заправкою і перемішайте. Викладіть в салатник.

  4. Поверх листя салату викладіть всі порізані інгредієнти, додайте подрібнений кріп і посипте горіхами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал