camcumgirls
Салат зі цвітної капусти

Салат зі цвітної капусти

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Салат зі цвітної капусти

  • цвітна капуста -2,5 кг,
  • кабачки (середні) -2 шт.,
  • морква -1,5 кг,
  • болгарський перець -1,5 кг,
  • часник -2-3 головки,
  • соняшникова олія -0,5 л,
  • соус чилі -за смаком,
  • томатний соус -1 л,
  • сіль -3 ст. ложки,
  • цукор -1 склянка,
  • оцет (9 %) -1 склянка.

Як приготувати Салат зі цвітної капусти

  1. Цвітну капусту розберіть на суцвіття і поріжте. Кабачки поріжте кубиками. Моркву поріжте соломкою або натріть на тертці. Перець поріжте соломкою. Часник пропустіть через прес.
  2. Всі інгредієнти, крім часнику й оцту змішайте і варіть 30 хвилин.
  3. За 5 хвилин до закінчення варіння додайте часник і оцет.
  4. Розкладіть салат у стерильні банки і закатайте стерильними кришками.
  5. Банки з салатом накрийте пледом до повного охолодження.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал