Інгредієнти для приготування: Салат зі цвітної капусти
- цвітна капуста -2,5 кг,
- кабачки (середні) -2 шт.,
- морква -1,5 кг,
- болгарський перець -1,5 кг,
- часник -2-3 головки,
- соняшникова олія -0,5 л,
- соус чилі -за смаком,
- томатний соус -1 л,
- сіль -3 ст. ложки,
- цукор -1 склянка,
- оцет (9 %) -1 склянка.
Як приготувати Салат зі цвітної капусти
- Цвітну капусту розберіть на суцвіття і поріжте. Кабачки поріжте кубиками. Моркву поріжте соломкою або натріть на тертці. Перець поріжте соломкою. Часник пропустіть через прес.
- Всі інгредієнти, крім часнику й оцту змішайте і варіть 30 хвилин.
- За 5 хвилин до закінчення варіння додайте часник і оцет.
- Розкладіть салат у стерильні банки і закатайте стерильними кришками.
- Банки з салатом накрийте пледом до повного охолодження.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Варення з полуниці і ревеню з лимоном
-
Мариновані помідори з виноградом
-
Трояндове варення
-
Консервований желейний салат з перцю і помідорів
-
Домашня тушонка