Салат зі зеленню «Весна»

Салат зі зеленню «Весна»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Салат зі зеленню «Весна»

  • капуста (білокачанна) - 300 г,
  • огірок - 1 шт.,
  • шинка - 100 г,
  • яйця - 1-2 шт.,
  • зелень (зелена цибуля, петрушка) і морква для прикраси
  • сік 0,5 лимона,
  • оливкова олія для заправки,
  • цукор, сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • майонез для оформлення.

Як приготувати Салат зі зеленню «Весна»

  1. Тонко нашаткуйте капусту. Шинку поріжте кубиками. Очистіть огірок і поріжте, шкурку залиште для прикраси салату. Яйця поріжте кубиками. Всі інгредієнти викладіть на тарілку.
  2. Приготуйте заправку. Вичавіть сік лимона, додайте цукор, перець, сіль і оливкову олію, перемішайте.
  3. Оформіть салат. Відріжте білу частину зеленої цибулі, злегка надріжте зверху і вставте в середину салату. З шкурки огірка виріжте листочки. Посипте салат дрібно нарізаною морквою і зеленню. У центр салату викладіть трохи майонезу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал