Інгредієнти для приготування: Салат зі зеленню «Весна»
- капуста (білокачанна) - 300 г,
- огірок - 1 шт.,
- шинка - 100 г,
- яйця - 1-2 шт.,
- зелень (зелена цибуля, петрушка) і морква для прикраси
- сік 0,5 лимона,
- оливкова олія для заправки,
- цукор, сіль і чорний мелений перець за смаком,
- майонез для оформлення.
Як приготувати Салат зі зеленню «Весна»
- Тонко нашаткуйте капусту. Шинку поріжте кубиками. Очистіть огірок і поріжте, шкурку залиште для прикраси салату. Яйця поріжте кубиками. Всі інгредієнти викладіть на тарілку.
- Приготуйте заправку. Вичавіть сік лимона, додайте цукор, перець, сіль і оливкову олію, перемішайте.
- Оформіть салат. Відріжте білу частину зеленої цибулі, злегка надріжте зверху і вставте в середину салату. З шкурки огірка виріжте листочки. Посипте салат дрібно нарізаною морквою і зеленню. У центр салату викладіть трохи майонезу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат до 8 березня «Кали»
- Картопляне пюре «Груші»
- Запечений камамбер з часником і травами
- Ніжний маковий пиріг в банці
- Чорнослив, фарширований сиром