Самоцвіти  – десерт з желе

Самоцвіти – десерт з желе

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 20
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Самоцвіти – десерт з желе

  • желе різного кольору – 6 пачок,
  • згущене молоко – 1 банка,
  • желатин – 2 пакетики,
  • кип’ячена вода – 2 склянки.

Як приготувати Самоцвіти – десерт з желе

Готуємо так:

1. Для приготування десерту з желе приготуйте різнокольорове желе згідно інструкції на пакеті. Як тільки желе охолоне та застигне, наріжте його гарячим гострим ножем на шматочки.

2. Перемішайте між собою шматочки желе різних кольорів.

3. Розчиніть два пакети желатину в 0,5 склянці холодної води, нехай набухне протягом години.

4. Додайте 1,5 склянки кип’яченої води і розчиніть желатин.

5. Додайте банку згущеного молока, перемішайте та охолодіть.

6. Як тільки суміш охолоне, вилийте її на кубики різнокольорового желе. Поставте на ніч в холодильник.

7. Желе наріжте гострим ножем, змоченим у гарячій воді. Наш десерт з желе готовий  – можна їсти самоцвіти!

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Самоцвіти – десерт з желе

  1. Очень красиво!!!Только чтобы это было еще более полезнее – я бы вместо желатина использовала агар-агар.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал