Самса несолодка випічка

Самса несолодка випічка

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Самса несолодка випічка

  • Для начинки
  • баранина (можна замінити свининою): 1 кг
  • цибуля: 5 шт.
  • сіль, перець, прянощі за смаком
  • Для тіста
  • борошно: 1 кг
  • сіль на кінчику ножа
  • вода: 150 мл

Як приготувати Самса несолодка випічка

Готуємо так:

  1. Зробити тісто. Просіяти борошно, висипати в миску, додати сіль, поступово вливати воду та замішувати тісто. Готове тісто накрити серветкою та поставити в тепле місце на 50 хвилин.
  2. Приготувати начинку. Відрізати від м’яса жир. М’ясо порізати на маленькі шматочки, цибулю почистити, дрібно порізати, додати до м’яса. Посолити, поперчити, додати приправи, перемішати. Жир від м’яса покласти на сковорідку та топити його на невеликому вогні. Отриманим жиром полити в м’ясо.
  3. Тісто розкачати, порізати на невеликі квадрати. На кожен квадрат покласти 1 столову ложку начинки, згорнути тісто конвертиком, щільно заліпити краї. Деко змазати олією, покласти самсу, випікати 40 хвилин при температурі 200 С. Готову самсу змастити вершковим маслом, можна посипати тмином.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал