Інгредієнти для приготування: Самса несолодка випічка
- Для начинки
- баранина (можна замінити свининою): 1 кг
- цибуля: 5 шт.
- сіль, перець, прянощі за смаком
- Для тіста
- борошно: 1 кг
- сіль на кінчику ножа
- вода: 150 мл
Як приготувати Самса несолодка випічка
Готуємо так:
- Зробити тісто. Просіяти борошно, висипати в миску, додати сіль, поступово вливати воду та замішувати тісто. Готове тісто накрити серветкою та поставити в тепле місце на 50 хвилин.
- Приготувати начинку. Відрізати від м’яса жир. М’ясо порізати на маленькі шматочки, цибулю почистити, дрібно порізати, додати до м’яса. Посолити, поперчити, додати приправи, перемішати. Жир від м’яса покласти на сковорідку та топити його на невеликому вогні. Отриманим жиром полити в м’ясо.
- Тісто розкачати, порізати на невеликі квадрати. На кожен квадрат покласти 1 столову ложку начинки, згорнути тісто конвертиком, щільно заліпити краї. Деко змазати олією, покласти самсу, випікати 40 хвилин при температурі 200 С. Готову самсу змастити вершковим маслом, можна посипати тмином.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Молочне желе з шоколадом
-
Салат с копченой курицей «Торжество»
-
Вареники з капустою
-
Лосось, запечений в олії
-
Спагеті з томатним соусом та базиліком