
Сардина в томатному соусі на рослинній олії
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Сардина в томатному соусі на рослинній олії
- сардини -750г
- оцет (3%) -1/2 ст.л.
- томатне пюре -1/2 склянки
- сіль, мелений перець за смаком
- лавровий лист - 1-2 шт.
- дрібка цукру
Як приготувати Сардина в томатному соусі на рослинній олії
Щоб приготувати Сардини в томатному соусі на рослинному маслі необхідно:
- Сардини почистити, промити і підготувати звичайним для морських риб способом. Обсушені сардини (без голів) укласти спинками догори в вогнетривку форму або неглибоку посудину. Рослинну олія, оцет, томатне пюре і смакові приправи змішати і залити цією сумішшю сардини. Рибу тушкувати під кришкою приблизно 40 хв. на середньому вогні. Дати охолонути під кришкою.
2. Сардини в томатному соусі на рослинному маслі можна вживати з бутербродами і салатами. Сардини стають ще смачніше, якщо дати їм постояти в холодному місці 2-3 дні.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рагу з баклажанів і лісових грибів
-
Запечені шампіньйони
-
Омлет зі сьомгою
-
Йоркширський м’ясний паштет
-
М’ясний рулет “Фальшивий заєць”