camcumgirls
Сардина в томатному соусі на рослинній олії

Сардина в томатному соусі на рослинній олії

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Сардина в томатному соусі на рослинній олії

  • сардини -750г
  • оцет (3%) -1/2 ст.л.
  • томатне пюре -1/2 склянки
  • сіль, мелений перець за смаком
  • лавровий лист - 1-2 шт.
  • дрібка цукру

Як приготувати Сардина в томатному соусі на рослинній олії

Щоб приготувати Сардини в томатному соусі на рослинному маслі необхідно:

  1. Сардини почистити, промити і підготувати звичайним для морських риб способом. Обсушені сардини (без голів) укласти спинками догори в вогнетривку форму або неглибоку посудину. Рослинну олія, оцет, томатне пюре і смакові приправи змішати і залити цією сумішшю сардини. Рибу тушкувати під кришкою приблизно 40 хв. на середньому вогні. Дати охолонути під кришкою.

2. Сардини в томатному соусі на рослинному маслі можна вживати з бутербродами і салатами. Сардини стають ще смачніше, якщо дати їм постояти в холодному місці 2-3 дні.

Автор рецепту: Вашкаба Лілія, м. Київ
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал