Щука “Делікатесна”

Щука “Делікатесна”

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 100 min

Інгредієнти для приготування: Щука “Делікатесна”

  • щука: 1 шт.
  • цибуля: 3 шт.
  • батон або білий хліб: 200 г
  • молоко: 1/2 склянки
  • яйце: 1 шт.
  • сіль, чорний мелений перець і спеції: за смаком

Як приготувати Щука “Делікатесна”

Готуємо так:

  1. Рибу почистити, видалити зябра, промити. Зробити надріз довкола голови й обережно ( як панчоху) зняти шкіру. Дійшовши до хвоста, зупинитись і відрізати хвіст так, щоб він залишився у шкірі.
  2. Голову риби відрізати. Тушку, цибулю і вимочений у молоці батон пропустити через м’ясорубку. Додати до маси яйце, сіль, перець і спецій, ретельно вимішати фарш.
  3. Наповнити фаршем шкіру, сформувати тулуб щуки. Зашити животик і пришити голову. Підготовлену рибу викласти на деко і поставити у розігріту до температури 220° С духовку. Запікати 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділятиметься.
  4. Листя салату помити, обсушити і викласти на тарілку. Покласти рибу і оздобити зеленню петрушки скибочками лимона та свіжими овочами.

* Щоб дошка не просочилася запахом риби, її слід протерти шматочком лимона або змочити оцтом. 

* Запікати рибу слід у невеликій формі, а іноді, навіть, накривши фольгою чи кришкою, інакше волога швидко випаровуватиметься і страва стане несмачною. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал