Щука “Делікатесна”
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
100 min
Інгредієнти для приготування: Щука “Делікатесна”
- щука: 1 шт.
- цибуля: 3 шт.
- батон або білий хліб: 200 г
- молоко: 1/2 склянки
- яйце: 1 шт.
- сіль, чорний мелений перець і спеції: за смаком
Як приготувати Щука “Делікатесна”
Готуємо так:
- Рибу почистити, видалити зябра, промити. Зробити надріз довкола голови й обережно ( як панчоху) зняти шкіру. Дійшовши до хвоста, зупинитись і відрізати хвіст так, щоб він залишився у шкірі.
- Голову риби відрізати. Тушку, цибулю і вимочений у молоці батон пропустити через м’ясорубку. Додати до маси яйце, сіль, перець і спецій, ретельно вимішати фарш.
- Наповнити фаршем шкіру, сформувати тулуб щуки. Зашити животик і пришити голову. Підготовлену рибу викласти на деко і поставити у розігріту до температури 220° С духовку. Запікати 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділятиметься.
- Листя салату помити, обсушити і викласти на тарілку. Покласти рибу і оздобити зеленню петрушки скибочками лимона та свіжими овочами.
* Щоб дошка не просочилася запахом риби, її слід протерти шматочком лимона або змочити оцтом.
* Запікати рибу слід у невеликій формі, а іноді, навіть, накривши фольгою чи кришкою, інакше волога швидко випаровуватиметься і страва стане несмачною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Куряча грудка з виноградом у білому вині
- Оладки з фаршу індика
- Рисові кульки
- Курячі грудки зі шпинатом
- Рибні рулетики з апельсиновим соусом