Семіфреддо з малиною і горішками

Семіфреддо з малиною і горішками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Семіфреддо з малиною і горішками

  • маскарпоне - 500 г,
  • заморожена малина - 350 г,
  • яйця - 4 шт.,
  • цукор - 6 ст. ложок,
  • фісташки - 120 г,
  • оливкова олія - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Семіфреддо з малиною і горішками

  1. Глибоку форму змажте олією і вистеліть плівкою.

  2. Жовтки відокремте від білків. До жовтків додайте цукор і збийте до утворення піни.

  3. Додайте маскарпоне, збийте. Додайте подрібнені фісташки.

  4. Збийте білки і обережно змішайте їх з жовтковою масою, а потім з малиною.

  5. Перелийте суміш у форму і поставте в морозилку на 5-6 годин. Купити бойлери Львів.

  6. Перед подачею дістаньте семіфреддо з форми і наріжте скибочками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал