
Шампіньйони, фаршировані авокадо
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Шампіньйони, фаршировані авокадо
- шампіньйони великі: 12 шт.
- авокадо: 1 шт.
- лимонний сік: 2 ст. ложки
- вершковий сир: 2 ст. ложки
- соєвий соус: 2 ч. ложки
- креветки: 12 шт.
- червоний перець: 1/2 шт.
- сіль, перець, зелень
Як приготувати Шампіньйони, фаршировані авокадо
Готуємо так:
- У шампіньйонів відрізати ніжки, подрібнити їх та обсмажити. Авокадо почистити, м’якоть порізати і полити лимонним соком, щоб не потемніла. Перекласти в блендер, додати вершковий сир, соєвий соус, смажені ніжки грибів, сіль і перець, усе разом змолоти.
- Капелюшки нафарширувати начинкою та поставити запікатися у духовку на 20 хв.
- Креветки почистити і зварити у підсоленій воді протягом 3-х хвилин. На готові гриби покласти по креветці та по листочку будь-якої зелені на ваш смак. Червоний перець порізати на кружальця, покласти по одному на кожен гриб.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Печериці, фаршировані морепродуктами
-
Бутерброди “Лінивці”
-
Рулет зі свинини
-
Заливне до Дня Валентина «Серця»
-
Закуска – рулетики зі свинини