camcumgirls
Шампіньйони, фаршировані авокадо

Шампіньйони, фаршировані авокадо

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Шампіньйони, фаршировані авокадо

  • шампіньйони великі: 12 шт.
  • авокадо: 1 шт.
  • лимонний сік: 2 ст. ложки
  • вершковий сир: 2 ст. ложки
  • соєвий соус: 2 ч. ложки
  • креветки: 12 шт.
  • червоний перець: 1/2 шт.
  • сіль, перець, зелень

Як приготувати Шампіньйони, фаршировані авокадо

Готуємо так:

  1. У шампіньйонів відрізати ніжки, подрібнити їх та обсмажити. Авокадо почистити,  м’якоть порізати  і полити лимонним соком, щоб не потемніла.  Перекласти в блендер, додати вершковий сир, соєвий соус, смажені ніжки грибів, сіль і перець, усе разом змолоти.
  2. Капелюшки нафарширувати начинкою та поставити запікатися у духовку на 20 хв.
  3. Креветки почистити і зварити у підсоленій воді протягом 3-х хвилин. На готові гриби покласти по креветці та по листочку будь-якої зелені на ваш смак. Червоний перець порізати на кружальця, покласти по одному на кожен гриб.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал