Шампіньйони в соєво-медовому маринаді

Шампіньйони в соєво-медовому маринаді

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Шампіньйони в соєво-медовому маринаді

  • шампіньйони - 500 г,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки + для смаження,
  • мед - 0,5 ст. ложки,
  • лимон - 0,5 шт.,
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • білий мелений перець - 2 дрібки,
  • сіль - 2 дрібки,
  • чебрець сушений - 2 ч. ложки.

Як приготувати Шампіньйони в соєво-медовому маринаді

  1. Дрібні шампіньйони помийте і за бажанням зніміть з капелюшків шкірку.

  2. Посипте шампіньйони сухим чебрецем, сіллю, білим меленим перцем.

  3. Полийте шампіньйони оливковою олією, лимонним соком, соєвим соусом. Капелюшки можна злегка надрізати навхрест, щоб гриби краще промаринувалося. Накрийте ємність з грибами харчовою плівкою і поставте в холодильник мінімум на 6 годин.

  4. Дістаньте шампіньйони з холодильника.

  5. Обсмажте шампіньйони на оливковій олії на сильному вогні пару хвилин. Подавайте на стіл у гарячому або холодному вигляді.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал