Шашлички з риби та овочів
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Шашлички з риби та овочів
- філе червоної риби - 250 г,
- філе білої риби - 150 г,
- кабачок - 0,5 шт.,
- болгарський перець (червоний) - 0,5 шт.,
- сіль - за смаком,
- олія - для смаження.
Як приготувати Шашлички з риби та овочів
- Червону рибу розділіть на 8 шматків. Білу – на 4. Посоліть.
- Кабачок поріжте на 8 кружечків, перець – на 8 квадратів. Трохи посоліть.
- На шпажки по черзі надягніть перець, червону рибу, кабачок, білу рибу.
- Смажте в добре розігрітій сковороді гриль на олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
Залишити відповідь до Полина Скасувати відповідь
Одна відповідь до Шашлички з риби та овочів
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
На сьогоднішній день, це напевно найкращий шашлик який я коли-небудь пробувала, смак ніжний і соковитий, раджу господиням взяти даний рецепт на замітку, запевняю всі будуть в захваті від даної страви. Тільки я б ще додала трохи соусу до такого шашлику, ідеально підійде Тартар.