Шашлички з риби та овочів

Шашлички з риби та овочів

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Шашлички з риби та овочів

  • філе червоної риби - 250 г,
  • філе білої риби - 150 г,
  • кабачок - 0,5 шт.,
  • болгарський перець (червоний) - 0,5 шт.,
  • сіль - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Шашлички з риби та овочів

  1. Червону рибу розділіть на 8 шматків. Білу – на 4. Посоліть.
  2. Кабачок поріжте на 8 кружечків, перець – на 8 квадратів. Трохи посоліть.
  3. На шпажки по черзі надягніть перець, червону рибу, кабачок, білу рибу.
  4. Смажте в добре розігрітій сковороді гриль на олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Полина Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Шашлички з риби та овочів

  1. На сьогоднішній день, це напевно найкращий шашлик який я коли-небудь пробувала, смак ніжний і соковитий, раджу господиням взяти даний рецепт на замітку, запевняю всі будуть в захваті від даної страви. Тільки я б ще додала трохи соусу до такого шашлику, ідеально підійде Тартар.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал