Шашлик із ковбасок

Шашлик із ковбасок

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Шашлик із ковбасок

  • ковбаски: 8 шт.
  • кабачок: 1 шт.
  • помідори: 2 шт.

Як приготувати Шашлик із ковбасок

Готуємо так:

  1. Ковбаски порізати на шматки довжиною 2 см. Кабачок нарізати кружальцями, помідори так само.
  2. На шампур нанизувати кабачок, шматочки ковбасок, кружальця помідора, чергуючи.
  3. Смажити 10-15 хв. на вугіллі.

° Під час смаження з ковбасок виділяється жир, який просочує кабачки. Завдяки цьому вони стають м’які та ароматні. Замість кабачку можна використовувати баклажани.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал