Шашлик із яловичини, маринований у вині

Шашлик із яловичини, маринований у вині

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Шашлик із яловичини, маринований у вині

  • яловичина - 1 кг,
  • цибуля - 4 шт.,
  • помідори - 6 шт.,
  • часник - 5 зубців,
  • сухе вино - 1 пляшка,
  • лавровий лист - 2 шт.,
  • гвоздика - 4 бутона,
  • оцтова есенція - 1 ч. ложка,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • кориця, сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Шашлик із яловичини, маринований у вині

  1. М’ясо поріжте шматочками і замочіть у вині на 4 години.

  2. М’ясо викладіть шарами в посуд, кожен шар посипте сіллю, перцем, подрібненим лавровим листом, гвоздикою і корицею. Перекладіть м’ясо кружальцями цибулі та помідора, збризніть вином, змішаним з оцтовою есенцією і цукром.

  3. Останній шар м’яса залийте залишками вина.

  4. Зверху покладіть невеликий вантаж і маринуйте 2 дні.

  5. Потім шматочки м’яса, чергуючи з кружальцями цибулі та помідора, нанизайте на шампури і смажте над гарячим вугіллям, збризкуючи маринадом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Шашлик із яловичини, маринований у вині

  1. обожаю шашлык, из говядины еще не делала, обычно использую свинину.спасибо за рецепт

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал