Шашлик із яловичини, маринований у вині
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Інгредієнти для приготування: Шашлик із яловичини, маринований у вині
- яловичина - 1 кг,
- цибуля - 4 шт.,
- помідори - 6 шт.,
- часник - 5 зубців,
- сухе вино - 1 пляшка,
- лавровий лист - 2 шт.,
- гвоздика - 4 бутона,
- оцтова есенція - 1 ч. ложка,
- цукор - 1 ст. ложка,
- кориця, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Шашлик із яловичини, маринований у вині
-
М’ясо поріжте шматочками і замочіть у вині на 4 години.
-
М’ясо викладіть шарами в посуд, кожен шар посипте сіллю, перцем, подрібненим лавровим листом, гвоздикою і корицею. Перекладіть м’ясо кружальцями цибулі та помідора, збризніть вином, змішаним з оцтовою есенцією і цукром.
-
Останній шар м’яса залийте залишками вина.
-
Зверху покладіть невеликий вантаж і маринуйте 2 дні.
-
Потім шматочки м’яса, чергуючи з кружальцями цибулі та помідора, нанизайте на шампури і смажте над гарячим вугіллям, збризкуючи маринадом.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Шашлик із яловичини, маринований у вині
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
обожаю шашлык, из говядины еще не делала, обычно использую свинину.спасибо за рецепт