
Шашлик курячий в горіховому маринаді
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Шашлик курячий в горіховому маринаді
- м'ясо куряче (філе): 1,5 кг
- цибулини: 2-3 шт.
- часник: 3-4 зубчики
- ядра горіхів: 3 ст. ложки
- олія рослинна: за смаком
- перець чорний мелений та сіль: за смаком
- перець болгарський червоний: 1 шт.
- перець болгарський зелений: 1 шт.
- перець болгарський жовтий: 1 шт.
- кабачок: 1 шт.
- шампіньйони: 200 г
Як приготувати Шашлик курячий в горіховому маринаді
Готуємо так:
- Горіхи обсмажити і потовкти. Часник розчавити або натерти на тертці. Цибулю дрібно порізати. Усе з’єднати, додати рослинну олію за смаком і перемішати. Куряче м’ясо нарізати середніми шматочками, натерти горіховою сумішшю і витримати в ній близько півгодини. Після цього посолити і поперчити за смаком.
- Овочі порізати. Підготовлену курку нанизати на шампури, чергуючи з перцями, шампіньйонами та кабачком. Обсмажити над гарячим вугіллям до готовності, постійно повертаючи та поливаючи маринадом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Перець, запечений у вершках по-сербськи
-
Печиво “Великодні курчата”
-
Новорічна закуска “Ялиночки”
-
Салат “Нарциси”
-
Французький салат з селерою