camcumgirls
Шашлик курячий в горіховому маринаді

Шашлик курячий в горіховому маринаді

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Шашлик курячий в горіховому маринаді

  • м'ясо куряче (філе): 1,5 кг
  • цибулини: 2-3 шт.
  • часник: 3-4 зубчики
  • ядра горіхів: 3 ст. ложки
  • олія рослинна: за смаком
  • перець чорний мелений та сіль: за смаком
  • перець болгарський червоний: 1 шт.
  • перець болгарський зелений: 1 шт.
  • перець болгарський жовтий: 1 шт.
  • кабачок: 1 шт.
  • шампіньйони: 200 г

Як приготувати Шашлик курячий в горіховому маринаді

Готуємо так:

  1. Горіхи обсмажити і потовкти. Часник розчавити або натерти на тертці. Цибулю дрібно порізати. Усе з’єднати, додати рослинну олію за смаком і перемішати. Куряче м’ясо нарізати середніми шматочками, натерти горіховою сумішшю і витримати в ній близько півгодини. Після цього посолити і поперчити за смаком.
  2. Овочі порізати. Підготовлену курку нанизати на шампури, чергуючи з перцями, шампіньйонами та кабачком. Обсмажити над гарячим вугіллям до готовності, постійно повертаючи та поливаючи маринадом.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал