Шашлик “Пікантний”

Шашлик “Пікантний”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Шашлик “Пікантний”

  • яловичина: 1 кг
  • цибуля: 6 шт. (3 для маринаду, 3 для запікання)
  • помідори: 6 шт.
  • часник: 5 зубців
  • сухе вино: 1 пляшка
  • лавровий лист: 2 шт.
  • гвоздика: 4 бутона
  • оцтова есенція: 1 ч. ложка
  • цукор: 1 ст. ложка
  • кориця: за смаком
  • сіль і чорний мелений перець: за смаком
  • базилік: 1 пучок
  • перець болгарський: 1 шт.

Як приготувати Шашлик “Пікантний”

Готуємо так:

1. М’ясо порізати  і замочити у вині на 4 години. Потім м’ясо покласти посуд, посипати сіллю, перцем, подрібненим лавровим листом, гвоздикою і корицею. Перекласти м’ясо кружальцями цибулі та помідора, збризнути вином, змішаним з оцтовою есенцією і цукром. Дати постояти 10 хв. і залити вином. Зверху покласти невеликий вантаж і маринувати 1 день.

2.  Шматочки м’яса, чергуючи з шматками цибулі, перцю та листочками базиліку, нанизати на шампури і смажити на гарячому вугіллі, збризкуючи маринадом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал