Шашлик в кефірному маринаді

Шашлик в кефірному маринаді

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Шашлик в кефірному маринаді

  • помідори: 4 шт.
  • баранина: 800 г
  • кефір: 0,5 л
  • часник: 2 зубці
  • цибуля: 4 шт.
  • рослинна олія: 2 ст. ложки
  • сіль і чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Шашлик в кефірному маринаді

Готуємо так:

  1. Баранину нарізати кубиками. Додати до неї дрібно нарізані часник і цибулю (3 шт.). Поперчити, посолити, залити кефіром і залишити на добу маринуватися.
  2. Помідори та цибулю порізати кружальцями. Вийняти м’ясо з кефіру і нанизати на шампури, чергуючи з кружальцями помідорів та цибулі. Смажити на мангалі до готовності.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал